Echipã

Echipa nostrã este lucrul nostru cel mai de preţ.

Suntem în permanenţã preocupaţi sa avem cei mai buni angajaţi pentru a putea furniza cele mai bune servicii clienţilor noştri.

Considerãm ierarhia orizontalã, buna colaborare şi condiţiile excelente pentru dezvoltarea profesionalã punctele cheie a unei atmosfere de lucru ideale.

Programele de calificare realizate individual în vederea unei dezvoltãri profesionale continue şi â??cultivarea cunoştinţelorâ?? asigurã nivelul de pregãtire ridicat al fiecãrui angajat şi succesul muncii noastre

Ã?n domeniile de specialitate restrânse în care este nevoie de cunoştinţe de specialitate ridicate şi de experienţã, sau când, din cauza volumului de lucru, personalul nostru nu poate face faţã, angajãm liber profesionişti pentru a putea menţine un standard ridicat al calitãţii muncii noastre şi pentru a putea respecta termenele limitã. Dar, şi în aceste situaţii cautãm specialişti cu recomandãri bune sau care au mai lucrat în cadrul proiectelor noastre. De asemenea, la selectarea liber profesioniştilor, suntem atenţi şi la modul în care aceştia s-au dezvoltat profesional de-a lungul anilor.

Pentru mai multe informaţii referitoare la calificãrile echipei noastre sau despre posibilitãţile de dezvoltare profesionalã vã rugãm sã ne contactaţi.

Customer-Login

CONTACT | IMPRESII

LIMBA